FARMALINE KORTINGSCODE

Een werkwijze voor het via een netwerk verschaffen van een couponcode aan een ontvanger omvat het opslaan van een couponcode op een tastbaar opslagmedium van een gastheercomputer, het ontvangen van een verzoek om de couponcode van de ontvanger en het verschaffen van de couponcode via het netwerk aan de ontvanger; in reactie op het verzoek. De Farmaline Korting wordt langs het netwerk tussen de hostcomputer en de ontvanger verzonden als een analoog of digitaal audiosignaal.
De onderhavige uitvinding heeft in het algemeen betrekking op marketingsystemen en -methoden. Meer in het bijzonder hebben uitvoeringsvormen van de onderhavige uitvinding betrekking op kortingscode-systemen en werkwijzen voor het verdisconteren van geldtransferkosten.
Couponcodes, die promotiecodes en Farmanine kortingscodes bevatten, worden vaak gebruikt bij financiële transacties. Populaire online retailers zoals Amazon.com Inc. bieden bijvoorbeeld vaak een elektronische winkelwagen met een veld voor het invoeren van een couponcode. Bij het invoeren van de couponcode kan een klant korting op zijn aankoop ontvangen. De korting kan bijvoorbeeld een dollarbedrag of een percentage van een aankoopprijs zijn.
Couponcodes zijn effectieve marketingtools en veel consumenten worden aangetrokken door de besparingen en andere mogelijkheden die met deze codes mogelijk worden gemaakt. Retailers en andere entiteiten zijn daarom voortdurend op zoek naar verbeterde technieken voor het verstrekken en gebruiken van kortingsbonnen. Toch zijn veel bekende couponcodes misschien niet goed geschikt voor een efficiënte distributie naar klanten en andere ontvangers. Omgekeerd zijn sommige huidige couponcodes beperkt in hun vermogen om nuttige marketinginformatie te genereren voor couponuitgevers en anderen die waarde kunnen vinden in dergelijke gegevens. Om deze en andere redenen blijft er behoefte bestaan ​​aan betere benaderingen voor het op een geschikte manier afgeven van couponcodes aan ontvangers die bruikbare marketinggegevens kunnen genereren.

Leave a Comment